Servicii de psihiatrie, psihologie clinica, psihoterapie, evaluari pentru pensionare si comisii handicap

  Prezentare

  Clinica Psihosan

  Cu o prezență de peste 20 de ani în sfera psihiatriei și a psihologiei clinice, începuturile cabinetului PSIHOSAN sunt strâns legate de numele celei care i-a dat viață, l-a numit și l-a condus cu multă dăruire și responsabilitate pentru menirea de ”lumină între cei care și-au pierdut lumina minții”*. Este vorba de doamna Fărcășel Lăcrămioara (25 septembrie 1952 – 18 februarie 2021), distins medic primar psihiatru, cadru de excepție al Institutului de Psihiatrie SOCOLA Iași, și demnă purtătoare a științei personalității celui care i-a fost profesor și mentor în anii de formare, Profesorul universitar doctor Petre Brînzei.

  Atât de profund a fost atașamentul ei față de implicațiile meseriei de ”doctor de suflete”, atotbinefăcătoare la căpătâiul atâtor bolnavi internați în saloanele spitalului Socola, încât a considerat necesară o apropiere încă mai mare față de cei aflați în mare nevoie sufletească, astfel că, în martie 1999, a înființat ceea ce urma să devină ca o a doua familie pentru foarte mulți oameni, indiferent de locația cabinetului sau personalul care s-a perindat de-a lungul anilor.

  Fiecare dintre colaboratori a contribuit cu propriile eforturi la rezolvarea cazurilor de multe ori dificile, sub atenta tutelă a Doamnei Doctor (apelativ atât de des folosit încât substituia de la sine numele ei, chiar și în sânul familiei – sub formă de alint, desigur), ceea ce atrage de la sine necesitatea continuării misiunii ei plenare, aceea de a face numele PSIHOSAN un sinonim cu blândețea, cu empatia, cu dezideratul ajutorului necondiționat și al speranței de mai bine..

  Ceea ce constituie totodată fundamentul actualei echipe ale cabinetului Psihosan, în care experiența dobândită în anii precedenți (prin psih. Fărcășel Mădălina-Elena și asist. Vasiliu Cristina-Nicoleta) întregește profesionalismul și dorința de perfecționare a noilor membri, de valoare: dr. Ioannis Chalkitis – medic specialist psihiatru, și psih. Vasiliu Oana-Mihaela.

       Acestea fiind spuse, vă urez Bun Venit pe pagina noastră web, în care veți găsi toate detaliile legate de serviciile specializate oferite și costul acestora (suplimentar față de consultațiile decontate de către CJAS Iași, ce se acordă în mod gratuit), precum și formulare de programare/ recenzii online pe care recomand cu fermitate a fi folosite cât de des și onest posibil.

  Cu drag,

  Călin FĂRCĂȘEL,

  Reprezentant legal si manager al SC PSIHOSAN TERAPIE-INTEGRATĂ SRL